920
0
true
http://gasel.dk/login

Gaspriser uden gebyrer og skjulte tillæg

Vi sælger naturgassen direkte videre, uden skjulte tillæg, gebyrer eller andre overraskelser.

  • Nemt at blive kunde.
  • Gennemsigtige gaspriser.
  • Du betaler kun indkøbsprisen + 2 kr. om dagen

Gaspriser uden skjulte gebyrer

Vi indkøber og leverer gas – vi producerer ikke gassen selv. Og derfor tager vi ingen gebyrer for den gas, vi leverer til dig! Vi sælger med andre ord gas til dig til indkøbspris. Og lægger kun 2 kr. oveni om dagen for vores arbejde med at indkøbe og levere den til dig. Der er således ingen skjulte gebyrer – bare gas.

Bestil gas allerede nu!

Udfyld bestillingsformularen i højre side, så sørger vi for, du får gas til indkøbspris – har du nogle spørgsmål om gas eller om at være kunde hos gasel.dk, så giv os gerne et kald på 70 20 35 70.

Opstart ved Gasel vil tidligst kunne ske med løbende måned + 1 måned fra bestillingsdatoen.

Gaspriser

Hos os får du reelle gaspriser, udeb skjulte tillæg eller gebyrer. Er du i tvivl? Læs vores FAQ eller ring til os på telefon 70 20 35 70 og hør mere om vores produkter og gaspriser.

Få din gaspris uden skjulte gebyrer og tillæg  allerede i dag! 

 

Ærlig snak med gasel

Vores kunder elsker os, og vi elsker jer!

Hvis der er noget du er i tvivl om, eller blot vil høre nærmere - så giv os endelig et kald.


Ring 70 20 35 70

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan skifter jeg leverandør?

Du tilmelder dig via vores hjemmeside. Vi sender dig en mail med et link, som du skal klikke på for at bekræfte, du vil handle med os. Det var din del af arbejdet. Herefter klarer vi al kommunikationen med din nuværende leverandør. Når vi har fortalt dem, du skifter til os, modtager du et aflæsningskort og du skal nu aflæse din måler. Når det er gjort, sender din tidligere leverandør dig en opgørelse, og du er nu kunde hos gasel.

Skal mit gasfyr indstilles på ny, når jeg skifter leverandør?

Nej. Den gas, vi leverer, er præcis som den, du modtager i dag.

Er jeres gas bedre end de andres?

Nej vores gas er præcis den samme som alle andres. Naturgassen bliver produceret i Nordsøen. Når der ikke produceres nok i Nordsøen, importeres gas fra Tyskland. Det statsejet Energinet.dk styrer dette.

Kan jeg skifte til gasel. selvom jeg bor til leje?

Ja. Hvis du får din regning og/eller årsopgørelse fra din nuværende gasleverandør, kan du skifte til gasel. Hvis du betaler din gasregning over din husleje, skal du tale med din udlejer eller dit boligselskab om at skifte. 

Se flere..

Kundeservice

Ring eller skriv til os.
Eller lad os ringe dig op.


Sådan fungerer Gasel for dig.

Køb gas

Du køber gas til indkøbspris + 2 kr. Vi køber gas samme sted som de andre. Og sælger den videre til dig til indkøbspris. Du betaler 2 kr. om dagen for vores håndtering af gassen. 

Køb el

Du køber el til kostpris + 1 kr. Vi køber el samme sted som de andre. Og sælger den videre til dig til indkøbspris. Du betaler 1 kr. om dagen for vores håndtering af strømmen.

Så nemt skifter du

Udfyld formularen her. Vi håndterer resten. Der er ikke noget med småt. Og du skal ikke selv framelde dig din gamle ordning. Det klarer vi.

Vi har spidset blyanten!

... så du endelig kan få en go gammeldags og ærlig snak om elforbrug

ring-op

Sidste måneds indkøbspriser:

Gas

2,18

kr.

El vest

0,25

kr.

El øst

0,27

kr.